Skip to main content
Vandestreek ft Horizont Selfish Games Non Alc NEIPA

Vandestreek ft Horizont Selfish Games Non Alc NEIPA

 Non Alc Neipa 0.3%  

Maak je klaar voor een te gekke samenwerking tussen Vandestreek uit Utrecht en Horizont uit Boedapest! We presenteren je: Selfish Games!

Deze waanzinnige brew is tot stand gekomen door de krachten van Horizont Brewing uit Hongarije en onze eigen brouwers van Vandestreek. Samen zijn we van plan om Hongarije te veroveren met deze Non Alcoholic IPA! We hebben het bier gebrouwen met hetzelfde hopprofiel als hun legendarische West Coast IPA 'Gentle Bastard'. Het maakt deel uit van de Selfish Games serie van Horizont, dus je weet dat het goed zit!

En weet je wat helemaal te gek is? Het etiket van dit bier is ontworpen door de getalenteerde Petra Verkade, een tekenwonder uit Utrecht! Haar te gekke kunstwerk siert het flesje en geeft deze collab een extra artistieke touch.

Even een leuk weetje: Horizont had vroeger een bierserie genaamd Play-Ground, maar je raadt het al... er ontstond een gedoe over het merkrecht met een andere brouwerij. Dus hebben ze die serie een nieuwe naam gegeven: Selfish Games. En laat dit bier nu net voortkomen uit die serie!

Het was eigenlijk best grappig hoe deze samenwerking tot stand kwam. Vorig jaar kwamen we elkaar tegen op het te gekke van Moll fest in Eindhoven. Eerst was er een beetje spanning tussen de brouwerijen, maar al snel was het ijs gebroken en hebben we besloten om samen te werken. En dit geweldige bier is het resultaat!

Laat je smaakpapillen versteld staan met deze bijzondere mix van Nederlandse en Hongaarse brouwtradities. Selfish Games is een ode aan de passie en grenzeloze creativiteit van beide brouwerijen. Geniet van de frisse hoparoma's, de perfect gebalanceerde smaak en voel de energie van deze te gekke samenwerking.

Zorg dat je klaar bent voor een unieke smaakervaring en laat je verrassen door de magische combinatie van Nederlandse en Hongaarse brouwskills. Selfish Games is niet zomaar een bier, het is een verhaal van verzoening en gezamenlijke passie. Dus gooi die fles open, proost en geniet van het avontuur dat we samen zijn aangegaan!

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  0.5
 • Volume
  0.33
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  24
Welkom bij Wijnhuis Sonsbeek
Ben je ouder dan 18?

Blijf op de hoogte van alle acties

Mis nooit meer een update van Wijnhuis Sonsbeek. Ontvang maandelijks de scherpste aanbiedingen, lekkerste recepten en de beste inspiratie tips!