Skip to main content
Prunotto Barbaresco

Prunotto Barbaresco

Druivenras/vinificatie
Zorgvuldig geselecteerde druiven worden naar de kelder gebracht, ontdaan van hun steel en geplet. De ontwikkeling duurt ongeveer 8 dagen bij een temperatuur die niet hoger is dan 30 ° C (86 ° F). De malolactische gisting is voor het einde van de winter voltooid. Barbaresco heeft ongeveer een jaar gerijpt in eikenhouten vaten .

Proefnotitie
Een intens rode kleur, complexe neus  met aroma's van rood fruit en specerijen. Volle body met een aanhoudende afdronk.

Wijn/spijs
Past perfect bij vleesgerechten met gegrilde groenten en gestoofd vlees en kazen.

Specificaties
  • Land
    Italië
    Italië
  • Gebied
    Piemonte
  • Kleur
    Rood
  • Alcohol
    13.5
  • Volume
    0.75
  • Vintage
    2019
  • Allergenen ei
    Nee
  • Allergenen melk
    Nee
  • Allergenen sulfieten
    Ja
  • Biologisch
    Nee
  • Type sluiting
    Kurk
  • Verpakking hoeveelheid
    6
Welkom bij Wijnhuis Sonsbeek
Ben je ouder dan 18?

Blijf op de hoogte van alle acties

Mis nooit meer een update van Wijnhuis Sonsbeek. Ontvang maandelijks de scherpste aanbiedingen, lekkerste recepten en de beste inspiratie tips!