Skip to main content
Insel EK-box + glas Poule B

Insel EK-box + glas Poule B

Hallo bierliefhebbers! Heb je het al gehoord? Brouwerij Insel heeft een speciaal EK bierpakket samengesteld voor de teams uit Groep B, en geloof me, het is geweldig! Dit pakket bevat een smakelijke selectie van bieren, elk vertegenwoordigend een ander land. Van de rijke en robuuste Polski Porter tot het verfrissende en citrusachtige Nederlands Wit, deze bieren zullen je smaakpapillen zeker verrassen. En laten we het Duitse Festbier niet vergeten, perfect voor een feestelijke sfeer tijdens het kijken naar de wedstrijden. Het Frans Seizoen biedt een interessante draai aan het traditionele saisonbier, terwijl het Spaans Pils je doet denken aan zonnige dagen aan de Middellandse Zee. Met elk bier verpakt in een bijpassende stijlvolle verpakking, brengt dit pakket de smaken van Europa rechtstreeks naar jouw glas. Dus verzamel je vrienden, zet de televisie aan en geniet van het EK met het bierpakket van Brouwerij Insel! Proost!
Ieder EK-pakket is voorzien van 5 bieren, één glas en bierviltjes


Polski Porter

Dit is het EK-bier van Polen: de Polski Baltic Porter. Een bier dat licht fruitig begint maar eindigt met een krachtige bitterheid die nog lang blijft hangen. Het heeft een explosieve smaak, met tonen van gedroogd fruit, romige karamel en complexe lagen van smaak. Op de verpakking prijkt een wild zwijn, dat staat voor de kracht, dapperheid en een vleugje koppigheid die dit bier en het Poolse team vertegenwoordigen. Laten we proosten op Polen en kijken hoe ver ze kunnen komen op het EK!

Nederlands Wit

Dit is het EK-bier van Nederland: het Nederlands witbier. Een heerlijk fruitig witbiertje dat barst van kruidige en prikkelende smaken. Het brengt een gevoel van overwinning met zich mee, precies wat Nederland moet gaan doen op het EK! Maar deze keer staat er geen leeuw op de verpakking, maar een zeehond, ook wel Robbe in het Duits genoemd. Dit is natuurlijk een knipoog naar een van Nederlands beste voetballers aller tijden: Arjen Robben! Een witbier met net zoveel kwaliteiten als Robben zelf. Laten we proosten op Nederland en op naar de overwinning!

Duits Festbier

Dit is het EK-bier van Duitsland: de German Style Festbier. Een bier boordevol smaak, met een subtiele hint van fruitigheid en kruiden. Het is heerlijk karamelachtig, moutig en makkelijk drinkbaar. Op de verpakking prijkt een stoer Duits hert, dat de robuuste en krachtige uitstraling van dit bier perfect weerspiegelt. Laten we eens kijken of het Duitse team op het veld net zo stoer kan zijn als dit bier! Proost op Duitsland en op een geweldig EK!

Frans Seizoen

Dit is het EK-bier van Frankrijk: de French Bière de Saison. Een echt seizoensbier dat fruitige, kruidige en prikkelende eigenschappen combineert. Het is een smaakbom die zeker indruk zal maken. Het bier is fruitig, kruidig en droog, dus je kunt een explosie van smaken verwachten. Op de verpakking prijkt uiteraard een haan, het iconische symbool van Frankrijk. De Gallische haan staat voor waakzaamheid en trots, en we hopen dat het Franse team deze eigenschappen ook zal laten zien op het EK. Succes, Frankrijk!

Spaans Pils

Dit is het EK-bier van Spanje: de Spanish Lemon New Style Lager. Een stoer, maar tegelijkertijd fruitig bier dat met zijn verfrissende prikkels meteen naar meer doet verlangen. Het is fris, zoetig en met een vleugje citroenachtige zuurheid. Dit bier mag zeker niet ontbreken op het EK! Op de verpakking van de fles prijkt een stier, hét symbool van Spanje, wat de kracht en vastberadenheid van het Spaanse team symboliseert. Laten we kijken of de selectie van Spanje deze krachten van de stier ook kan benutten op het EK. We gaan het zien!

     

     

Specificaties
 • Land
  Duitsland
  Duitsland
 • Alcohol
  5.6
 • Volume
  1.65
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  Kroonkurk
 • Verpakking hoeveelheid
  4

  This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite