Skip to main content
Cava Mont Marcal Rosado

Cava Mont Marcal Rosado

Druivenrassen/Vinificatie
Deze prachtige Rosé Cava is gemaakt van Trepat druiven. De oogst wordt mechanisch gedaan en de most fermenteert bij een temperatuur tussen de 12-14°C voor 15 dagen. De tweede fermenatie vindt plaats in de fles voor een periode van 9-12 maanden in de kelder.
Proefnotitie
Intense en aantrekkelijke kleur van rode bessen met violet tonen. Mooie fijne bubbels en een perfecte mousse. Het bouquet wordt gedomineerd door bessen zoals kersen en bramen, met een basis van pruim- en vijgencompote. In de mond is deze Cava jong, fruitig, fris, zacht en vooral elegant.
Wijn/Spijs
Dit is een ideale Cava om als aperitief te drinken en met een grote verscheidenheid aan gerechten: van kroketten, zachte romige kazen, lichte witte vis en vleesgerechten, pasta's en salades tot sterk gekruide en gerookte gerechten.
Specificaties
  • Land
    Spanje
    Spanje
  • Gebied
    Penedès
  • Kleur
    Rosé
  • Alcohol
    11.5
  • Volume
    0.75
  • Allergenen ei
    Nee
  • Allergenen melk
    Nee
  • Allergenen sulfieten
    Ja
  • Biologisch
    Nee
  • Type sluiting
    Kurk
  • Verpakking hoeveelheid
    6

    This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite