Skip to main content
Cava Brut Mont Marcal Magnum

Cava Brut Mont Marcal Magnum

Druivenrassen/Vinificatie
Deze prachtige Cava is gemaakt van verschillende druivensoorten: Macabeo. Xarel.lo, Chardonnay en Parellada. Elke druivensoort wordt afzonderlijk geplukt en gefermenteerd en de oogst wordt mechanisch gedaan. De eerste fermentatie is gedurende 12 dagen bij een temperatuur tussen 14-16°C en de tweede fermentatie gebeurt in de fles gedurende minimaal 15 maanden in de kelder.
Proefnotitie
Bleekgele kleur, met fijne bubbels en een perfecte mousse. In het bouquet zijn aroma's van gist met een fruitige basis van rijpe appels, bananen en ananas. Een fijne aanwezigheid in de mond, een beetje zoet in de aanvang, in balans, fris, elegant en met karakter.
Wijn/Spijs
Dit is een ideale Cava om als aperitief te drinken, met kokkels, mosselen, scampi, octopus en met een grote verscheidenheid aan gefrituurde gerechten.
Specificaties
  • Land
    Spanje
    Spanje
  • Gebied
    Penedès
  • Kleur
    Wit
  • Alcohol
    11.5
  • Volume
    1.5
  • Allergenen ei
    Nee
  • Allergenen melk
    Nee
  • Allergenen sulfieten
    Ja
  • Biologisch
    Nee
  • Type sluiting
    Kurk
  • Verpakking hoeveelheid
    6
This form is powered by: Sticky Floating Forms Lite