Brouwerij de Ambacht

Met veel trots presenteren wij Brouwerij de Ambacht. Door de samenwerking met de andere Wijnproevers in Nederland hebben we samen een brouwerij opgericht. Een eerbetoon aan de eeuwenoude ambacht van het bierbrouwen. Alle informatie vindt u op www.brouwerijdeambacht.nl

Lichte Blonde

Dit licht blonde bier presenteert zich met een stevige witte schuimkraag. De smaak is fris en vol, licht hoppig en moutig. Dit pilsener nodigt uit tot nog een consumptie

Zwaar Blond

De kleur is diepgoud, het schuim fijn en luchtig. Het boeket is zeer geparfumeerd; de aromatische hopsoorten zijn herkenbaar aanwezig en de specerijen zorgen voor een fruitige toets van citrusvruchten.

Zwarte Porter

In de aanzet is deze porter zoet en licht hoppig. Echter neemt de gebrande mout smaak snel over en is de afdronk vol en zacht bitter.

Gouden Tripel

Het schuim is wit, fijn en zeer dicht. Ondanks de lichte amberkleur verbaast het bier de kenner met een nadrukkelijke toets mout. De neus is rijk met een unieke combinatie van hoparoma’s, kruiden en typische, zeer fruitige gistingsgeuren. De tripel is bij uitstek het bier voor de genieters.

Dubbel Bruin

De kleur is gloedvol als donkere mahonie. Het schuim is vol en blijvend. De fruitgeuren, ontstaan door gisting, vormen een rijke harmonie met het dominante aanwezige zoethout en de gebrande suiker. Dit bier onderscheidt zich door een uitzonderlijk smaakpalet met koffietonen en een krachtig aroma.

Ons speciaalbier assortiment

Ons speciaalbier assortiment is uitgebreid naar ruim 600 soorten. Wees welkom en organiseer thuis uw eigen bierproeverij. Tijdens de bierproeverij kunnen wij uit ons ruime bier assortiment een selectie maken passend aan uw wensen en/of thema. Voor meer informatie over ons speciaalbier assortiment kunt u contact met ons op nemen via de telefoon 026 442 1256 of via ons contactformulier.

Voor al uw andere dranken bent u bij ons van harte welkom. Voor speciale aanvragen kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u van alle dranken voorzien.